Felicitări

Sincere felicitări pentru dl Valeriu CIORICI, președintele raionului Rezina

Sincere felicitări pentru dl Valeriu CIORICI, președintele raionului Rezina !

Stimate omagiat! În ziua, în care sărbătoriți o nouă aniversare, mai deosebită, pe drumul vieții, Vă adresăm sincere și alese cuvinte de felicitare, Vă dorim sănătate, prosperitate, succese profesionale și personale. Fie ca norocul să Vă surâdă mereu, iar problemele să Vă ocolească.

Vă dorim căldură sufletească, liniște și pace în casă, scopurile și dorințele să se realizeze toate. În ziua celor 65 de ani de viață, Vă mai urăm multă răbdare, fericire, împliniri, realizări frumoase și multe momente de bucurie, alături de oamenii dragi. Totodată, apreciem și Vă mulțumim pentru verticalitatea de care dați dovadă, îndeplinindu-Vă funcția. Mulți ani cu noroc! 

Cu stimă, angajații Aparatului președintelui raionului Rezina, ai direcțiilor și secțiilor Consiliului raional

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker