Social

Precizările ministerului Sănătății privind perchezițiile de la Consiliul Național pentru Determinarea Dizabilității și Capacității de Muncă

Precizările ministerului Sănătății privind perchezițiile de la Consiliul Național pentru Determinarea Dizabilității și Capacității de Muncă

În contextul percheziţiilor efectuate de către ofiţerii CNA la Consiliului Național pentru Determinarea Dizabilității și Capacității de Muncă, instituție aflată în subordinea Ministerului Sănătății, instituția menționează că atât ministerul, cât și consiliul vor coopera cu organele de drept pentru a oferi toate informațiile necesare privind elucidarea cazurilor investigate.

Într-o scurtă notă emisă, la care fce referire tv8.md.ministerul spune că condamnă cu vehemenţă actele de corupţie printre angajaţi şi reiterează importanța respectării prevederilor legislației. Totodată, îți exprimă regretul faţă de situaţia creată şi anunţă că asemenea cazuri nu vor fi tolerate.

CNA a anunțat că face percheziții la Consiliul Național pentru Determinarea Divizibilității și Capacității de Muncă. Este vorba despre percheziții, efectuate cu scopul de a obține probe, în dosarele pornite de procurori şi CNA, pe marginea pretinderii şi acceptării de bani de către angajaţii CNDDCM pentru acordarea gradelor de invaliditate, pentru reconfirmarea acestora, dar şi pentru acordarea gradelor de invaliditate pe viaţă.

 

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close