Social

Șeful IGP: Nu mă opresc aici. Le declar război celor care aleg să urce băuți la volan

Șeful IGP: Nu mă opresc aici. Le declar război celor care aleg să urce băuți la volan.

Șeful Inspectoratului General al Poliției, Sergiu Paiu, le declară război vitezomanilor și șoferilor care urcă băuți la volan.

„Nu mă opresc aici. Le declar, în continuare, război celor care aleg să urce băuți la volan, sau decid să nu respecte limita de viteză. Voi aduce la conștiința fiecărui participant din trafic că viața are prioritate.

Iar pentru eficiență, am nevoie de implicarea voastră, a fiecăruia dintre voi. Ajutăți-ne să-i responsabilizăm! Dacă observați un comportament deviant în trafic sau vreun caz de conducere a automobilului în stare de ebrietate, apelați 112.

Cu efort comun, vom evita tragediile la volan și vom salva vieți omenești!”, scrie Paiu în postarea sa pe Facebook.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker