Advertoriale

Citație în judecată!

Citație în judecată!

Judecătoria Orhei sediul Rezina, în conformitate cu art. 108 CPC, solicită prezentarea în calitate de pârât a lui Munteanu Marcel, născut la 23.10.1979, cu ultimul domiciliu cunoscut în s. Ciorna, str. Iu. Gagarin, 11, r-l Rezina pentru ziua de 08.09.2020, ora 08.50, în localul Judecătoriei Orhei, sediul Rezina, str. Voluntarilor, 3, sala nr. 3, unde va avea loc examinarea cererii de chemare în judecată înaintată de Munteanu Alina vs Munteanu Marcel privind desfacerea căsătoriei.

În caz de neprezentare cererea va fi examinată în lipsa pârâtului. Judecător Ivan Parii.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker