Social

INFOGRAFIC // Raioanele din R. Moldova în care MOR cei mai mulți oameni din cauza COVID-19

INFOGRAFIC // Raioanele din R. Moldova în care MOR cei mai mulți oameni din cauza COVID-19

Autoritățile au raportat până astăzi, 17 august, 897 de decese provocate de COVID-19, vârsta medie a persoanelor decedate fiind de 66,1 ani, iar 99 dintre acestea au avut cel puțin o comorbiditate.

Potrivit datelor oficiale, rata mortalității în R. Moldova este de 257 de oameni la un milion de populație, iar cea a fatalității – de 3%,

În R. Moldova există raioane în care rata fatalității este destul de înaltă.

Astfel, în raionul Briceni acest indice a urcat la 7,4, regiunea fiind urmată de Cimișlia – 5,7, Ceadâr-Lunga și Glodeni – câte 5,2, Ocnița – 5 etc.

Rata mortalității in raioanel R. Moldova
Rata mortalității in raioanele R. Moldova

La polul opus, sau raioanele în care au decedat cei mai puțini oameni din cauza noului coronavirus sunt Dubăsari – 0,5, Leova – 0,6, Vulcănești – 1,2 și Strășeni – 1,8.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker