Social

Specialiștii analizează excluderea regimului de autoizolare la intrare în țară

Specialiștii analizează excluderea regimului de autoizolare pe 14 zile la intrare în țară.

Moldovenii care revin de peste hotare ar putea fi scutiți de cele 14 zile de izolare.

Specialiștii din domeniu analizează condiția regimului pentru cetățenii reveniți din străinătate, iar odată ce vor avea o viziune, aceasta va fi analizată de către membrii CNESP, care vor și lua o decizie finală în acest sens.

„Specialiștii acum analizează diferite opțiuni, inclusiv și posibilitatea de a nu respecta acest regim, în cazul în care este deținător a unui test cu determinarea perioadei corespunzătoare până la intrarea în țară la care trebuie să fie efectuat acest test. 

Totodată, specialiștii examinează și aspectul cu privire la intrarea cetățenilor străini pe teritoriul RM, în condițiile unei eventuale dețineri de rezultat a unui test, dar și cu respectarea unui principiu de reciprocitate între state coordonat cu Ministerul Afacerilor Externe. 

După ce specialiștii vor avea o viziune, aceasta propunere va fi discutată pe platforma CNESP, care va și lua o decizie în acest sens”, a declarat ministra.

Sursa
unimedia.info
Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker