Advertoriale

Citaţie publică!

Citaţie publică.

Judecătoria Orhei, sediul Teleneşti, în conformitate cu art.108 CPC, solicită prezentarea cet. Horozovscka (Şpac) Lilia, domiciliată în s. Târşiţei, raionul Teleneşti, în calitate de pârât,  la şedinţa de judecată pentru data de 24.11.2020, ora 10.00 (str. Ştefan cel Mare, nr.6, et.2,  sala nr.3, or. Teleneşti) pe cauza civilă nr.2-184 (2-20036829-38-2-16032019), intentată de Ţpac Ion împotriva Horozovska (Şpac) Lilia cu privire la încasarea pensiei de întreţinere.

În caz de neprezentare a pârâtului cauza va fi examinată în lipsa dânsului. 

Judecător Gheorghe Popa

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker