Politic

Rusia va oferi asistență pentru a asigura securitatea în Belarus

 Vladimir Putin și Alexandr Lukașenko au convenit că Rusia va oferi asistență pentru a asigura securitatea în Belarus, în caz de amenințări militare externe.

„Când vine vorba de componenta militară, avem un acord cu Federația Rusă în cadrul statului Uniunii și OTSC. Acestea sunt momentele care se încadrează în acest acord.

Prin urmare, astăzi am avut o discuție lungă și detaliată cu președintele Rusiei despre acestă situație. Am fost chiar oarecum surprins cât e de informat despre ceea ce se întâmplă”, a declarat Lukașenko.

„Am fost de acord: la prima noastră cerere, se va oferi asistență completă pentru a asigura securitatea Republicii Belarus”, a subliniat liderul de la Minsk.

Amintim că în Belarus, Minsk au loc proteste violente, după ce Alexandr Lukașenko a câștigat al 6-lea său mandat.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker