Social

Protestul agricultorilor continuă. S-au început altercații între polițiști și protestatari

Protestul agricultorilor continuă. S-au început altercații între polițiști și protestatari.

Agricultorii au continuat și astăzi protestele. Peste 100 de tractoare și tehnică agricolă au blocat o parte din traseul Chișinău-Hâncești, lângă lacul de la Dănceni, menționează jurnal.md

.În momentul în care agricultorii au început să blocheze drumul cu tractoarele, poliția a chemat întăriri, au venit și mascații, dar și mulți polițiști în civil, care au și avut altercațiile cu protestatarii.

„Poliția va documenta și va acționa în condițiile cadrului legal. Precizăm că Poliția este obligată să împiedice orice încălcare a legislației și a altor norme legale și recomandăm tuturor participanților să dea dovadă de comportament bazat pe comunicare și dialog.

Îndemnăm participanții la protest să-și exercite dreptul la libera exprimare pe cale pașnică, să se abțină de la acțiuni ce contravin normei legale, să nu admită provocări la violențe și încălcarea legislației”, se spune în comunicatul poliției.

agri1 min 1
Foto: Nadejda Roscovanu/ Jurnal.md
agri2 min
Foto: Nadejda Roscovanu/ Jurnal.md
agri3 min
Foto: Nadejda Roscovanu/ Jurnal.md
agri4 min
Foto: Nadejda Roscovanu/ Jurnal.md
agri5 min
Foto: Nadejda Roscovanu/ Jurnal.md
agri6 min
Foto: Nadejda Roscovanu/ Jurnal.md
Sursa
jurnal.md
Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker