Social

Tragicul accident de la Anenii Noi. Fratele și soția șoferului au murit toamna trecută într-un grav accident pe același traseu

Tragicul accident de la Anenii Noi. Fratele și soția șoferului au murit toamna trecută într-un grav accident pe același traseu.

Potrivit surselor Deschide.MD, care au solicitat să le fie păstrat anonimatul, soția și fratele șoferului care a decedat, și-au pierdut viața toamna trecută, într-un alt accident grav care a avut loc la intrarea în orașul Căușeni.

 Sursele noastre susțin că șoferul Mercedes-ului, Ruslan Dogari, în vârstă de 41 de ani, era un om de afaceri originar din orașul Căușeni.

Dânsul a fost soțul tinerei actrițe de 27 de ani, Inna Cujba (Inna Cofeina), care apăruse de mai multe ori în filmulețele de pe vlogul „Zîmbărele”, și care anul trecut, în dimineața zilei de 17 octombrie, a murit într-un grav accident rutier la intrarea în orașul Căușeni. În același accident și-a pierdut viața și fratele șoferului Mercedes-ului.

Fratele lui Ruslan, Serghei Dogari, în vârstă de 33 de ani, împreună cu soția sa, se deplasau cu un automobil de marca Peugeot, când s-au izbit frontal într-un automobil de marca Opel care se deplasa regulamentar. În urma impactului, șoferul automobilul Opel, un tânăr de 19 ani a murit pe loc, iar tatăl său în vârstă de 48 de ani a ajuns la spital.

Fratele lui Ruslan, Serghei Dogari, în vârstă de 33 de ani, împreună cu soția sa, se deplasau cu un automobil de marca Peugeot, când s-au izbit frontal într-un automobil de marca Opel care se deplasa regulamentar
Fratele lui Ruslan, Serghei Dogari, în vârstă de 33 de ani, împreună cu soția sa, se deplasau cu un automobil de marca Peugeot, când s-au izbit frontal într-un automobil de marca Opel care se deplasa regulamentar

Ruslan și Serghei erau singurii copii la părinți.

Amintim că bărbatul de 37 de ani se deplasa în această seară cu viteză excesivă, la volanul unui Mercedes S Class, când în jurul orei 18:30, a fost implicat într-un accident rutier în apropiere de orașul Anenii Noi.

Potrivit martorilor oculari, automobilul ar fi pierdut o roată și a derapat de pe traseu ajungând pe acostament unde s-a transformat într-un morman de fiare contorsionate, după ce a doborât trei copaci. Șoferul a murit pe loc, iar două pasagere, dintre care o tânără de 25 de ani, au ajuns la spital.

1 min
Foto: deschide.md
2 min
Foto: deschide.md
Sursa
deschide.md
Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker