Social

O femeie s-a stins din viață după ce a fost bătută și violată în Șoldănești

O femeie s-a stins din viață după ce a fost bătută și violată în Șoldănești.

Pe 11 august c. angajații Inspectoratului de Poliție Șoldănești au înregistrat un apel telefonic de la o persoană care a comunicat că vecina ei a fost agresată fizic de o persoană necunoscută. 

După cum a relatat pentru CUVÂNTUL ofițerul Serviciului de presă al IGP  Elena Băietrău, la fața locului polițiștii din Șoldănești au stabilit că o femeie cu vârsta de 56 de ani, împreună cu doi consăteni au consumat băuturi spirtoase după ce bărbații au plecat.

Peste puțin timp însă unul din bărbați s-a întors la locuința femeii și manifestând un comportament agresiv, utilizând forța fizică, a întreținut relații sexuale cu femeia contra voinței acesteia. Ca urmare a fost solicitat Serviciul de urgență care a escortat femeia la Spitalul raional Șoldănești pentru a i se acorda ajutor medical. 

A doua zi angajații IP Șoldănești au înregistrat comunicarea telefonică de la spital precum că femeia internată în Secția terapie intensivă a decedat. Cauza decesului încă urmează să fie stabilită.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală pe semnele componenței de infracțiuni prevăzute de art.171 alin.(1)  Cod penal al RM. Bărbatul a fost reținut, a concretizat sursa citată.

Reporter „C”

Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close