Social

O femeie s-a stins din viață după ce a fost bătută și violată în Șoldănești

O femeie s-a stins din viață după ce a fost bătută și violată în Șoldănești.

Pe 11 august c. angajații Inspectoratului de Poliție Șoldănești au înregistrat un apel telefonic de la o persoană care a comunicat că vecina ei a fost agresată fizic de o persoană necunoscută. 

După cum a relatat pentru CUVÂNTUL ofițerul Serviciului de presă al IGP  Elena Băietrău, la fața locului polițiștii din Șoldănești au stabilit că o femeie cu vârsta de 56 de ani, împreună cu doi consăteni au consumat băuturi spirtoase după ce bărbații au plecat.

Peste puțin timp însă unul din bărbați s-a întors la locuința femeii și manifestând un comportament agresiv, utilizând forța fizică, a întreținut relații sexuale cu femeia contra voinței acesteia. Ca urmare a fost solicitat Serviciul de urgență care a escortat femeia la Spitalul raional Șoldănești pentru a i se acorda ajutor medical. 

A doua zi angajații IP Șoldănești au înregistrat comunicarea telefonică de la spital precum că femeia internată în Secția terapie intensivă a decedat. Cauza decesului încă urmează să fie stabilită.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală pe semnele componenței de infracțiuni prevăzute de art.171 alin.(1)  Cod penal al RM. Bărbatul a fost reținut, a concretizat sursa citată.

Reporter „C”

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker