Evenimente

Tragedie în ziua de 1 mai

Un băiețel de 2 ani din satul Pohoarna, Șoldănești, a căzut în fântâna din curtea casei. Deși rudele au reacționat promt și l-au scos în vreo 15 minute din fântână, micuțul nu a putut fi salvat.

Potrivit lui Andrei Bulat, primarul satului Pohoarna, tragedia a avut loc în seara zilei de 1 mai, după ora 20. Copilul era în curtea casei împreună cu alți membri ai familiei. La un moment dat, băiețelul s-a apropiat de căldarea, care era plină cu apă pe colacul fântânii. Micuțul nu a putut să-și țină echilibrul și a fost tras de căldare în fântână.

Elena Bou, asistenta socială din sat, ne-a spus că, auzind strigătele mamei, a sărit imediat în ajutor. Cei prezenți au solicitat ajutorul Serviciului Situații Excepționale, care însă a făcut cale întoarsă, întrucât copilașul a fost scos repede din fântână de către unchiul său. Din spusele asistentei sociale, copilașul ar fi murit din cuza loviturilor primite în timpul căderii.

Familia victimei mai are doi copii mai mari. La 25 aprilie curent, mezinul a împlinit 2 anișori.

Natalia Rotari

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker