Politic

Caricatura Media Azi: Evenimentele din Belarus și realitățile paralele la TV

Caricatura Media Azi: Evenimentele din Belarus și realitățile paralele la TV.

Rubrica „Știri externe”: Alexandr Lukașenko a câștigat detașat alegerile la funcția de președinte al Republicii Belarus, bucurându-se de susținerea a peste 80% din populație.

Igor Dodon a transmis felicitări omologului său cu ocazia victoriei înregistrate după scrutin. 

Așa au reflectat posturile de televiziune afiliate socialiștilor și șefului statului ultimele evenimente din Belarus, acolo unde, de fapt, cetățeni au ieșit pe străzi ca să conteste rezultatele scrutinului.

La scurt timp, protestele au degenerat în acțiuni violente din partea structurilor de forță. Oamenii legii au folosit gloanțe de cauciuc, grenade lacrimogene și tunuri cu apă împotriva manifestanților. Mii de persoane au fost reținute, iar altele – rănite. 

Unele televiziuni, afiliate PSRM, nu au dat importanță acestor „detalii”. Or, și în Republica Moldova prezidențialele sunt tot mai aproape… 

Sursa
media-azi.md
Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker