Social

Maia Sandu: Cerem Guvernului să elimine cerința de autoizolare.

Maia Sandu: Cerem Guvernului să elimine cerința de autoizolare.

Lidera PAS, Maia Sandu, a venit cu un mesaj oficial pe pagina sa de Facebook, în care solicită Guvernului să anuleze autoizolarea de 14 zile, pentru cei care vin din țări cu rate mici de infectare.

petiti autoizoalreLidera PAS, Maia Sandu, a venit cu un mesaj oficial pe pagina sa de Facebook, în care solicită Guvernului să anuleze autoizolarea de 14 zile, pentru cei care vin din țări cu rate mici de infectare.
Foto: Facebook/ Maia Sandu

Totodată, lidera PAS , invită cetățenii să semneze o petiție în acest sens.

Cerem Guvernului să elimine cerința de autoizolare timp de 14 zile pentru cei care vin din țări cu rate mici de infectare.

Pandemia a separat și mai mult familiile noastre deja împrăștiate în toată lumea. Copii, părinți, frați și surori nu s-au văzut cu lunile din cauza restricțiilor de călătorie, iar acum ei nu se pot vedea din cauza iresponsabilității și deciziilor proaste ale Guvernului. 

Guvernele altor țări au reușit să reducă numărul de îmbolnăviri și au permis mișcarea liberă a oamenilor în țări unde rata de infectare este joasă. Guvernul lui Dodon nici nu a reușit să reducă numărul de infectări, astfel plasând Moldova în lista țărilor pentru care se aplică restricții și carantină, dar nici nu permite cetățenilor proprii care vin din țări din lista verde să revină acasă fără a sta în autoizolare. 

Cine își poate permite să vina în Moldova și să stea în autoizolare timp de 14 zile, iar apoi să revină în țara de origine și să mai stea acolo în izolare încă două săptămâni?

Le amintim lui Dodon și Guvernului lui de buzunar că sunt la conducere ca să se gândească la oameni și cerem să fie luate decizii potrivite pentru oamenii și familiile acestei țări! Vă invit și pe Dumneavoastră să semnați și să distribuiți petiția inițiată de colega mea Galina Sajin aici –https://bit.ly/eliminati-carantina.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker