Social

Maia Sandu: Cerem Guvernului să elimine cerința de autoizolare.

Maia Sandu: Cerem Guvernului să elimine cerința de autoizolare.

Lidera PAS, Maia Sandu, a venit cu un mesaj oficial pe pagina sa de Facebook, în care solicită Guvernului să anuleze autoizolarea de 14 zile, pentru cei care vin din țări cu rate mici de infectare.

petiti autoizoalreLidera PAS, Maia Sandu, a venit cu un mesaj oficial pe pagina sa de Facebook, în care solicită Guvernului să anuleze autoizolarea de 14 zile, pentru cei care vin din țări cu rate mici de infectare.
Foto: Facebook/ Maia Sandu

Totodată, lidera PAS , invită cetățenii să semneze o petiție în acest sens.

Cerem Guvernului să elimine cerința de autoizolare timp de 14 zile pentru cei care vin din țări cu rate mici de infectare.

Pandemia a separat și mai mult familiile noastre deja împrăștiate în toată lumea. Copii, părinți, frați și surori nu s-au văzut cu lunile din cauza restricțiilor de călătorie, iar acum ei nu se pot vedea din cauza iresponsabilității și deciziilor proaste ale Guvernului. 

Guvernele altor țări au reușit să reducă numărul de îmbolnăviri și au permis mișcarea liberă a oamenilor în țări unde rata de infectare este joasă. Guvernul lui Dodon nici nu a reușit să reducă numărul de infectări, astfel plasând Moldova în lista țărilor pentru care se aplică restricții și carantină, dar nici nu permite cetățenilor proprii care vin din țări din lista verde să revină acasă fără a sta în autoizolare. 

Cine își poate permite să vina în Moldova și să stea în autoizolare timp de 14 zile, iar apoi să revină în țara de origine și să mai stea acolo în izolare încă două săptămâni?

Le amintim lui Dodon și Guvernului lui de buzunar că sunt la conducere ca să se gândească la oameni și cerem să fie luate decizii potrivite pentru oamenii și familiile acestei țări! Vă invit și pe Dumneavoastră să semnați și să distribuiți petiția inițiată de colega mea Galina Sajin aici –https://bit.ly/eliminati-carantina.

Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close