Evenimente

Un accident grav s-a produs în această noapte în raionul Soroca

Un accident grav s-a produs în această noapte în raionul Soroca.

În jurul orei 22:40, poliția locală a fost sesizată despre producerea unui accident rutier la intrarea în satul Racovăț.

În accident au fost implicate 3 camioane.

Un bărbat de 30 de ani, fiind la volanul unui autocamion de marcă DAF, deplasându-se din direcția Chișinău spre Soroca, la intersecție cu satul Racovăț, nu s-a asigurat și a ieșit la depășirea unui alt autocamion, de aceeași marcă, la volanul căruia se afla un bărbat de 50 de ani din orașul Bender.

În momentul depășirii, pe contrasens, regulamentar se deplasa cel de-al treilea camion, un Volvo cu remorcă, condus de un bărbat de 58 de ani, locuitor al satului Chișcăreni, raionul Sîngerei.

Nereușind să evite impactul, camionul DAF s-a lovit frontal cu Volvo, ciocnind tangențial în rezervorul de combustibil a camionului Volvo. În urma coliziunii ambele camioane au fost cuprinse de flăcări, iar al treilea autocamion DAF a fost proiectat în afara părții carosabile.

Conducătorul primul camion, în vârstă de doar 30 de ani, nu a putut fi salvat și a decedat în interiorul cabinei. Ceilalți doi șoferi au fost transportați la spital cu diverse traumatisme.

Poliția investighează cazul.

Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker