Evenimente

„Lupii” talentatei orheience Iuliana Beregoi, în finala „Гoлoс Дети” din Rusia

Talentata interpretă din Orhei, Iuliana Beregoi, a excelat în finala proiectului „Гoлoс Дети” (The Voice Kids Russia). Artista, în vârstă de 12 ani, a impresionat atât juriul, cât și sala cu piesa „Lupii” în limba română, versiunea Addei, relatează www.radioorhei.info. Participanta din Moldova s-a remarcat și prin vestimentaţia populară, asortată la melodie. Jurații au aplaudat, ridicându-se în picioare.

Pe durata concursului și a etapei finale, Iuliana a făcut furori, evoluând atât solo, cât și cu parteneri de scenă, printre care și mentora sa – interpreta Niusha.

Imaginile video de pe canalul Youtube ale prestației finale a Iulianei la concursul din Moscova au adunat în doar câteva ore aproape 20 de mii de vizualizări și foarte multe comentarii de susținere a interpretei din Orhei, inclusiv  din partea internauților din Rusia. Aceștia scriu că Iuliana merita să câștige și regretă că acest lucru nu s-a întâmplat.

Vestea că Iuliana va evolua în finala prestigiosului concurs s-a transmis operativ pe reţelele de solializare, astfel că mii de moldoveni au privit prestaţia ei în direct, dar au putut să-şi exprime votul doar cetăţenii din Federaţia Rusă.

Învingătoare în cea de-a 4-a ediție a „Гoлoс Дети” a devenit Elizaveta Kaciurak, în vârstă de 13 ani, care este originară din regiunea rusă Volgograd.

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker