EvenimenteOrhei

COVID-19: Orheiul a urcat pe locul 5 în Republică după numărul de îmbolnăviri

COVID-19: Orheiul a urcat pe locul 5 în republică după numărul de îmbolnăviri.

Săptămâna aceasta, Orheiul a urcat în top-5 al unităţilor administrativ-teritoriale cu cel mai mare număr de îmbolnăviri de COVID-19.

După cum relatează radioorhei.info, cu 816 cazuri, confirmate la data de 6 august, Orheiul a devansat deja și Comratul, care o perioadă lungă de timp era mai sus în clasamentul coronavirusului.

În prezent, din şirul raioanelor din Republică, doar Soroca şi Cahul au un număr mai mare de persoane infectate – 894 şi, respectiv, 883, iar pe primele două poziţii se află muncipiile Chişinău şi Bălți.


În acelaşi timp, după numărul deceselor cauzate de COVID-19, Orheiul (32) stă în fața Cahulului (25), dar şi a Sorocii (21).

Potrivit ultimelor date , 586 de infectaţi cu coronavirus de la Orhei s-au recuperat, iar alte 756 de persoane se află sub supraveghere medicală.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker