Social

L-a omorât în bătaie pe concubinul mamei sale

La 20 septembrie 2016, în jurul orei 02.30, într-un sat din raionul Telenești,  un tânăr în vârstă de 24 de ani se afla în ospeție la prietenul său, acolo fiind şi mama acestuia cu concubinul ei. După ce au consumat împreună băuturi alcoolice, între tânăr și concubinul femeii s-ar fi iscat un conflict, care a luat proporţii din cauză că bărbatul nu dorea să plece acasă, transmite Procuratura raionului Teleneşti.  

Tânărul i-a aplicat bărbatului mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele pe diverse regiuni ale corpului. Urmare a leziunilor corporale primite, bărbatul a decedat, cadavrul fiind găsit a doua zi pe pragul blocului unde a avut loc crima.

Tânărul nu şi-a recunoscut vina, dar acțiunile sale au fost demonstrate în cadrul procesului judiciar. Astfel, inculpatul în vârstă de 24 de ani, prin sentința Judecătoriei Telenești a primit o pedeapsă de 13 ani de închisoare în penitenciar de tip închis, relatează sursa citată.

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker