In memoriam

A plecat la Ceruri profesoara Iulia Lisnic

A plecat la Ceruri profesoara Iulia Lisnic.

Suntem profund îndureraţi de trecerea în nefiinţă a bunei noastre colege Iulia Lisnic, profesoară de limbă şi literatură română, neobosită semănătoare de dragoste şi bunătate, înţelepciune şi inteligenţă.

În aceste clipe de grea şi neogoită despărţire suntem alături de familia şi rudele îndurerate şi le exprimăm sincerele noastre condoleanţe. Dumnezeu s-o odihnească în pace cu drepţii. Fie-i ţărâna uşoară.   
Colectivul pedagogic al Gimnaziului Solonceni 

Vestea că a încetat prematur din viaţă profesoara Iulia Lisnic ne-a întristat cumplit. Suntem alături cu toată compasiunea de familia îndoliată. Primiţi sincerele noastre condoleanţe.  Dumnezeu s-o aşeze de dreapta Sa în Împărăţia Cerurilor.  

 
Asociaţia părinţilor, pedagogilor şi elevilor din Gimnaziul Solonceni 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker