E timpul sa fii activSocial

Talentul şi dragostea pentru frumos n-au vacanţă, nici carantină

Talentul şi dragostea pentru frumos n-au vacanţă, nici carantină.

Câteva adolescente talentate din s. Ciulucani, raionul Teleneşti (după ce în una dintre duminici părinții lor și-au scos la vedere zestrea – esență a firii noastre, a identității românești: păretare, covoare, fețe de perne, cearșafuri, fețe de masă brodate, croșetate…) n-au stat mult pe gânduri, au preluat ideea și… au adus CASA MARE în cel mai vizibil și vizitat loc din sat – stația auto.

Ce a ieșit, vedeți și dumneavoastră în această poză!

Eu zic, că e mai românește așa, decât mâzgâlelile și insripțiile străine nouă și nu cred că o să i se ridice mâna cuiva asupra Casei Mari.

Cu suguranță copiii ciulucăneni ne vor surprinde în continuare cu alte și alte lucrări, compoziții artistice, pentru că sunt abia la începutul Maratonului „Să facem satul mai frumos!”, inițiat și susținut de Consiliul Local în frunte cu dna primară Larisa Corman.

Să le dorim succes! Și multă sănătate!

Traversez cu autobuzul satul Ciulucani și de fiecare dată mi se umple inima de bucurie, când privesc opera tinerilor artiști plastici.

Maria Vleju

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker