Social

Doar la un obiectiv – economii de peste 240 mii lei

Doar la un obiectiv – economii de peste 240 mii lei.

Consiliul Raional Şoldăneşti a alocat printr-o decizie din martie 2020 suma de 869439 lei pentru pavarea curţii Liceului Teoretic “Ştefan cel Mare” din centrul raional.

La licitaţia publică privind selectarea antreprenorului pentru acest obiect, firma „KVM-Cons” SRL din Chişinău s-a oferit să efectueze lucrările prevăzute în caietul de sarcini contra… 547 mii lei. 

Potrivit www.soldanesti.md, antreprenorul deja şi-a îndeplinit misiunea, mai solicitând suplimentar la contractul iniţial încă 82 mii lei. Astfel, bugetul raionului a economisit la acest obiect peste 240 de mii de lei. Unii însă sunt de părere că în asta antreprenorul nu are nici un merit, pur şi simplu preţul lucrărilor, stabilit de autorii proiectului, ar fi fost prea umflat…

Deputata Svetlana Rotundu, şefa Direcţiei Învăţământ Violeta Popa şi preşedintele raionului Nicolae Mândru (de la stânga) analizează calitatea lucrărilor de pavare a teritoriului LT „Ştefan cel Mare”. 

Reporter “C”

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker