Politic

Ion Chicu: La Orhei este o filială de partid a unui infractor

Premierul Ion Chicu spune că la Orhei nu există dispută între autorități centrale și locale.

La Orhei este o filială de partid a unui infractor, care ascultă ordinele lui, nu se supune, în general, legislației Republicii Moldova. Potrivit radioorhei.info, afirmațiile au fost făcute în cadrul unui interviu pentru EUROPA LIBERĂ.

Cu referire la situația de la ”OrheiLand” premierul a declarat că ”Avem acest loc unde se aglomerează cetățeni, pe unde-i duc cu autobuze acești infractori, ca să nu le spun încă mai urât, dar poliția în afară de împărțit amenzi nu le poate face nimic absolut. Să sperăm că în toamnă vom veni cu modificări de legislație, ca atunci când cineva premeditat pune viața oamenilor în pericol, să stea la pușcărie, dar nu să achite amenzile din miliardul furat, că ei așa fac acum, de aceea avem o situație dificilă la Orhei.”

Vezi şi “Musafirul obraznic, predispus să scoată gazda din casă” .

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker