Politic

Maia Sandu: Ultima vizită a lui Dodon la Moscova a fost una umilitoare pentru noi ca stat suveran

Lidera PAS, Maia Sandu, a comentat ultima vizită a lui Dodon la Moscova.

Acesta a menționat că vizita a fost una „umilitoare pentru Republica Moldova ca stat suveran.”

„Ultima vizită a lui Dodon la Moscova a fost una umilitoare pentru noi ca stat suveran. O lume întreagă a văzut că Preşedintele Republicii Moldova nu mai este primit la Kremlin ca un şef de stat, dar cel mult ca un funcţionar regional de rangul doi sau trei. Am văzut cu toţii un Dodon mic, disperat şi speriat. Are de ce să fie aşa. Patru ani a tăiat frunze la câini, s-a gândit numai cum să se căpătuiască pe seama poporului, sărăcindu-l și mai mult. Acum, când vine timpul să răspundă în faţa cetăţenilor, este gata să se înjosească în ultimul hal, doar ca să primească ajutor străin pentru a obţine un nou mandat. Un mandat care i-ar garanta nu doar puterea, ci mai ales libertatea. 

Ţara noastră are nevoie de un preşedinte puternic. Un preşedinte cu caracter şi verticalitate, care să reprezinte cu demnitate Republica Moldova în lume. Un preşedinte care să fie tratat de la egal la egal de conducătorii altor state. 

La toamnă Moldova trebuie să-şi aleagă un preşedinte bun, onest şi respectabil. E vremea oamenilor buni! E timpul alegerii bune.”

Amintim că pe 4 august președintele țării, Igor Dodon, a plecat într-o vizită oficială la Moscova, unde urma sa discute reluarea negocierilor cu Federația Rusă în privința creditului de circa 200 de milioane de euro.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker