Evenimente

PDM și-a instruit oamenii despre ce trebuie să le răspundă jurnaliștilor la concertul de 9 mai?

O listă cu posibile întrebări din partea jurnaliștilor, dar și răspunsurile la ele, a apărut în mass-media moldovenească. Un cititor al site-ului diez.md a expediat redacției lista cu întrebări și răspunsuri, care, spune el, le era împărțită participanților la concertul din Piața Marii Adunări Naționale. Potrivit sursei citate, cititorul afirmă că are lista din partea unui activist PDM.

Pe lângă răspunsurile sugerate la posibilele întrebări ale jurnaliștilor, oamenii sunt îndemnați să se comporte calm și amabil cu presa.

Astfel, textul spune că la întrebarea „Cine este președintele PDM?”, răspunsul este Vlad Plahotniuc, iar la întrebarea dacă „ați fost plătiți pentru a veni la Chișinău?”, răspunsul este „Nu”.

De asemenea, textul îndeamnă oamenii să respingă alte întrebări ale jurnaliștilor, motivând că au venit la Chișinău pentru un concert frumos.

Nu se cunoaște dacă lista este veridică și a fost făcută de cineva din Partidul Democrat, însă specificul recomandărilor este foarte asemănător cu discursurile liderilor PD de pe scena din Piața Marii Adunări Naționale, Vlad Plahotniuc și Andrian Candu.

 

 

Amintim că pe 9 mai PDM a organizat un concert cu ocazia Zilei Europei și Zilei Victoriei. Pe scena din PMAN au urcat O-Zone, Anna Lesko, Dima Bilan ș. a.

 

 

 

Sâmbătă, eveniment

PPDA îndeamnă cetățenii să participe la un protest masiv duminică, 14 mai, împotriva modificării sistemului electoral

Platforma Demnitate și Adevăr face apel către toată societatea, indiferent de etnia, limba vorbită, apartenența politică și orientarea geopolitică, să participe duminică, 14 mai, la orele 12.00 la un protest masiv în fața Parlamentului țării impotriva  dictaturii, hoției, corupției și sărăciei – fenomene caracteristice pentru țara noastră capturată și care urmează să fie conservate după schimbarea modalității de alegere a deputaților conform proiectelor anticonstituționale PD-PSRM, iar principalul beneficiar al sistemului respectiv va fi nimeni altul decât uzurpatorul puterii, oligarhul Plahotniuc. Îndemnul se conține într-un comunicat de presă al formațiunii politice.

 

 

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker