Social

Adio, Eduard Gârlea!

Adio, Eduard Gârlea!

Colectivul formaţiei folclorice „Haiducii” de pe lângă Palatul de cultură „Nicolae Lupov” din or. Rezina este marcat în aceste clipe grele de un profund regret şi o nemărginită durere, în legătură cu trecerea la cele veşnice a unui desăvârşit instrumentist din cadrul formaţiei,

Eduard Gârlea.

Cu multă tristeţe a trebuit să primim trecerea subită în nefiinţă a bunului, talentatului şi preţiosului nostru instrumentist Eduard Gârlea, cel care pe parcursul unei îndelungate perioade de timp a dat şi a ţinut la propriu ritmul pieselor interpretate de către Haiduci, în admiraţia ascultătorului din Rezina, din ţară şi chiar şi de peste hotarele ţării.

Cel care a fost mereu plin de viaţă, de bunăvoinţă, cel care a interpretat mereu cu zâmbetul pe buze şi cu inima plină de talent piesele formaţiei, astăzi, la o vârstă mult prea tânără, a fost ales de Dumnezeu să nu mai cânte alături de noi, ci să ne asculte şi să ne aprecieze din Ceruri, alături de Petru Jemna, Ion Iurcu, Leonid Barbalat – alţi membri desăvârşiţi ai formaţiei „Haiducii”, cântecul nostru popular.

În aceste momente de grea cumpănă suntem alături de familia răvăşită de durere şi de rudele dragului nostru prieten şi coleg, exprimându-le compasiune, dorindu-le multă putere şi speranţă întru Învierea cea de obşte a celui care a fost Eduard Gârlea.

Îi dorim cale uşoară în Împărăţia Cerurilor.

Eduard Gârlea va trăi mereu în inimile noastre, însă fără el, auditoriul şi scena nu vor mai fi atât de pline, iar vocile şi instrumentele noastre, cântând, vor plânge.

Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Din numele formaţiei folclorice „Haiducii”, Igor Negreanu

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close