Social

Adio, Eduard Gârlea!

Adio, Eduard Gârlea!

Colectivul formaţiei folclorice „Haiducii” de pe lângă Palatul de cultură „Nicolae Lupov” din or. Rezina este marcat în aceste clipe grele de un profund regret şi o nemărginită durere, în legătură cu trecerea la cele veşnice a unui desăvârşit instrumentist din cadrul formaţiei,

Eduard Gârlea.

Cu multă tristeţe a trebuit să primim trecerea subită în nefiinţă a bunului, talentatului şi preţiosului nostru instrumentist Eduard Gârlea, cel care pe parcursul unei îndelungate perioade de timp a dat şi a ţinut la propriu ritmul pieselor interpretate de către Haiduci, în admiraţia ascultătorului din Rezina, din ţară şi chiar şi de peste hotarele ţării.

Cel care a fost mereu plin de viaţă, de bunăvoinţă, cel care a interpretat mereu cu zâmbetul pe buze şi cu inima plină de talent piesele formaţiei, astăzi, la o vârstă mult prea tânără, a fost ales de Dumnezeu să nu mai cânte alături de noi, ci să ne asculte şi să ne aprecieze din Ceruri, alături de Petru Jemna, Ion Iurcu, Leonid Barbalat – alţi membri desăvârşiţi ai formaţiei „Haiducii”, cântecul nostru popular.

În aceste momente de grea cumpănă suntem alături de familia răvăşită de durere şi de rudele dragului nostru prieten şi coleg, exprimându-le compasiune, dorindu-le multă putere şi speranţă întru Învierea cea de obşte a celui care a fost Eduard Gârlea.

Îi dorim cale uşoară în Împărăţia Cerurilor.

Eduard Gârlea va trăi mereu în inimile noastre, însă fără el, auditoriul şi scena nu vor mai fi atât de pline, iar vocile şi instrumentele noastre, cântând, vor plânge.

Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Din numele formaţiei folclorice „Haiducii”, Igor Negreanu

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker