Evenimente

Conferința Națională a Consiliilor Tinerilor a fost găzduită de orheieni

Sâmbătă, la un Centru de instruire de la Ivancea, și-a ținut lucrările Conferinţa Naţională  a Consiliilor Tinerilor, găzduită și monitorizată de către Consiliul Raional al Tinerilor Orhei. Pe parcursul a două zile, tinerii care au reprezentat  11 Consilii Raionale şi Municipale din raioanele Florești, Soroca, Cimișlia, Ungheni, Orhei au dezbătut problemele de activitate şi au făcut schimb de bune practici.

La deschiderea lucrărilor au participat Pavel Ianeț, viceministrul Tineretului și Sportului, Tudor Golub, președintele raionului Orhei, Victor Gherman, șef Serviciu Tineret și Sport, Corina Erhan, directoarea Centrului de Tineret Orhei și specialiști din domeniul de tineret.

Oficialii au ținut să încurajeze implicarea tinerilor în comunitățile din care fac parte, menționând că „doar împreună devenim mai puternici”. La rândul lor, tinerii au raportat despre activitățile Consiliilor în perioada ianuarie-aprilie 2017 şi au schiţat agenda pentru perioada mai-iulie c.

“Dorim, de asemenea, să facem schimbări în regulamentul de funcționare a Consiliilor, astfel ca ele să fie mai eficiente, spre a soluționa mai lejer problemele noastre”, a declarat Pavel Cavca de la Florești.

În imagine: Conferinţa a contribuit şi la consolidarea relațiilor de colaborare între liderii organizaţiilor de tineret din țară.

 

Reporter ”C”             

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker