Investigații

Milioane de euro extorcate de la oameni de afaceri, ajung în buzunarele unor angajați ANSA

Milioane de euro sunt extorcate de la oameni de afaceri, ajungând în buzunarele unor angajați ai Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor.

Jurnal TV a intrat în posesia unui video exclusiv, în care îl vedem pe Dumitru Rotari, inspector superior al direcției municipale ANSA, care recunoaște schemele de corupție din instituție.

Din filmulețe se vede cum Dumitru Rotari, inspector superior al direcției municipale ANSA, discută cu un antreprenor, care l-a și filmat. La unele întâlniri, funcționarul povestește cât de greu le este agenților economici să activeze, dacă nu dau mită celor de la agenție.

În scheme figurează milioane de euro, doar că banii nu ajung în bugetul statului, ci în buzunarele celor de la ANSA. Totul este controlat de unii politicieni, recunoaște Dumitru Rotari, care dă și un nume – ”Filip”.

Articolul integral îl puteți accesa AICI.

Sursa
jurnal.md
Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker