Evenimente

Percheziții la Inspectorul Național de Investigație în dosarul Metalferos

Procuratura Generală, de comun cu SIS și SPIA al MAI, desfășoară mai multe percheziții la Inspectorul Național de Investigație în dosarul Metalferos.

Se desfășoară acțiuni procesuale, necesare stabilirii adevărului obiectiv pe cazul vizând fraudarea SA ”Metalferos”. La finalizarea acestora vom reveni cu detalii. Oferirea oricăror alte date poate afecta mersul anchetei”, se arată într-o reacție oferită pentru UNIMEDIA. 

Potrivit unor surse UNIMEDIA, în jur de 4 persoane au fost reținute. Aceștia ar fi patru ofițeri din Direcția Investigare a Fraudelor Economice a INI. Serviciul de presă al PG nu a putut că confirme aceste informații.

Sursa
unimedia.info
Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker