Evenimente

Vor să descopere Moldova!

Opt amatori de adrenalină au dat start unui nou maraton de excepție prin țară. Și-au luat mașini performante, s-au echipat necesar, au luat hrană, utilaje și au pornit să descopere Moldova. Aventura va dura cinci zile, timp în care bărbații își propun să parcurgă până la 2000 de kilometri pentru a afla geografia necunoscută a Moldovei, dar și oameni cu istorii. Printre aventurieri sunt și doi români, relatează www.clic.md

Dis de dimineață amatorii de adrenalină au pornit la drum. Punctul de începul a fost Chișinău, urmat de satele Malcoci și Țibirica, apoi vor ajunge în raionul Rezina şi or. Bălţi. Scopul acestei expediții este de a parcurge trasee care sunt mai puțin accesibile cu mașinile obișnuite.

„Am ales trasee de tot soiul, inclusiv de acesta cum avem aici cu prundiș. Avem și zone de traversare între sate, acolo unde e doar pământ. Să arătăm lumii să facă escapade de weekend, să facă mai mult turism local”, a spus Ilie Toma, organizator.

„Poți să descoperi o altă Moldovă decât una pe care o știm noi pe drumurile obișnuite pe care circulăm. Ai posibilitatea să cunoști și să fii într-o echipă interesantă. Testez fiabilitatea diferitor tipuri de mașini”, a precizat Dan Untură, participant.

La maraton au venit să exploreze locurile frumoase ale Moldovei și doi jurnaliști din România.

„Mi s-a părut interesantă ideea unei expediții coclaur pe drumuri dificile și tocmai de aia am ales mașinile astea trei. Vom avea drumuri dificile, vom avea zone de off road, vom avea treceri prin apă, treceri prin noroaie dacă şi plouă”, a explicat Bogdan Mirică, participant.

Prima noapte amatorii de distracţii tari au ales să o petreacă în satul Lalova din raionul Rezina.

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker