Politic

Care a fost reacția lui Igor Dodon la protestul organizat astăzi de PAS

Reacția lui Igor Dodon la protestul organizat astăzi de PAS: Unii politicieni au început campania electorală și promovarea sloganelor înainte de termenul prevăzut de legislația electorală.”

Membrii PAS au organizat astăzi un protest în fața Președinției, în care i-au cerut președintelui Dodon să nu semneze numirea judecătorilor corupți în funcții cheie.

Participanții au scandat: „Dodon, nu semna”; „Rușine”; „Clima și Dodon la tomberon”.  

Prezentă la acțiunea de protest, președinta PAS, Maia Sandu a declarat: „Dodon își construiește justiție pentru el și pentru toți hoții și corupții. Suntem aici să îi spunem încă odată, Clima n-o să-l ajute. Oamenii au înțeles că hoția este de vină pentru sărăcia lor, pentru faptul că cei dragi lor trebuie să plece din țară.

Igor Dodon afirmă că astfel, cei din PAS își promovează sloganele electorale. „Unii politicieni au început campania electorală și promovarea sloganelor înainte de termenul prevăzut de legislația electorală. Ei caută orice motiv, presupus, inventat sau închipuit, pentru a se manifesta politic în lipsa oricăror alte idei și inițiative cu adevărat folositoare pentru cetățeni. În particular, când vorbim despre Maia Sandu și justiție, să ne amintim că dumneaei, fiind prim-ministru în exercițiu, a comis fapte care s-au dovedit a fi neconstituționale”, se arată în reacția oferită pentru Unimedia.info

Sursa
unimedia.info
Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker