Politic

Care a fost reacția lui Igor Dodon la protestul organizat astăzi de PAS

Reacția lui Igor Dodon la protestul organizat astăzi de PAS: Unii politicieni au început campania electorală și promovarea sloganelor înainte de termenul prevăzut de legislația electorală.”

Membrii PAS au organizat astăzi un protest în fața Președinției, în care i-au cerut președintelui Dodon să nu semneze numirea judecătorilor corupți în funcții cheie.

Participanții au scandat: „Dodon, nu semna”; „Rușine”; „Clima și Dodon la tomberon”.  

Prezentă la acțiunea de protest, președinta PAS, Maia Sandu a declarat: „Dodon își construiește justiție pentru el și pentru toți hoții și corupții. Suntem aici să îi spunem încă odată, Clima n-o să-l ajute. Oamenii au înțeles că hoția este de vină pentru sărăcia lor, pentru faptul că cei dragi lor trebuie să plece din țară.

Igor Dodon afirmă că astfel, cei din PAS își promovează sloganele electorale. „Unii politicieni au început campania electorală și promovarea sloganelor înainte de termenul prevăzut de legislația electorală. Ei caută orice motiv, presupus, inventat sau închipuit, pentru a se manifesta politic în lipsa oricăror alte idei și inițiative cu adevărat folositoare pentru cetățeni. În particular, când vorbim despre Maia Sandu și justiție, să ne amintim că dumneaei, fiind prim-ministru în exercițiu, a comis fapte care s-au dovedit a fi neconstituționale”, se arată în reacția oferită pentru Unimedia.info

Sursa
unimedia.info
Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close