Evenimente

Încă un cadou din partea Guvernului României

Pe 5 mai, consilierii raionali de Rezina, întruniți în ședință extraordinară, au examinat o unică chestiune: „Cu privire la acordul primirii în proprietate a unor bunuri”.

Președinta raionului, Eleonora Graur, a informat prezența că, în conformitate cu circulara Ministerului Educației nr. 08/15-399 din 27.04.2017, Consiliului Raional Rezina i-au fost repartizate 6 microbuze cu destinația pentru transportarea elevilor, parte componentă a lotului de 96 de microbuze, oferite cadou Republicii Moldova de către Guvernul României.

Bunurile susnumite vot fi transmise în gestiune Direcției Învățământ, Tineret și Sport Rezina. Aceste unități de transport vor fi utilizate pentru transportarea elevilor din alte localități spre Liceul Teoretic „Ion Creangă” din Cuizăuca și Gimnaziile din satele Solonceni, Sârcova, Păpăuți, Pereni și Bușăuca.

Ion Perciun

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker