Social

Familia taximetristului care și-a pierdut viața în accidentul din centrul capitalei , a primit în dar un apartament

Familia taximetristului Alexandru Usatîi care și-a pierdut viața în urma accidentului produs în noaptea de 16 mai 2020, a primit în dar un apartament cu două odăi în comuna Stăuceni.

familia tax
Foto: Facebook/ Igor Dodon

Cheile locuinței, care a fost achiziționată din banii adunați în cadrul unei campanii de colectare de fonduri, au fost înmânate de șeful statului, Igor Dodon. 

Astăzi am înmânat cheile de la un apartament cu două odăi din comuna Stăuceni familiei taximetristului Alexandru Usatîi, care și-a pierdut viața în tragicul accident din centrul capitalei. Văduva taximetristului, Rovena Usatîi, crește de una singură cei doi feciori de 9 și 18 ani și din cauza faptului că nu aveau o casă proprie, locuiau la bunei”, a scris președintele Dodon, pe pagina oficială de Facebook. 

Astăzi a fost îndeplinit cel mai mare vis al familiei Usatîi”, a menționat Igor Dodon. 

familia taxi2
Foto: Facebook/ Igor Dodon

Familia a primit în dar, de asemenea, un pat și un frigider de care aveau stringentă necesitate, fructe, cărți și alte lucruri necesare. 

Sursa
unimedia.info
Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker