Politic

SONDAJ// Igor Dodon și Maia Sandu ar ajunge în turul doi al alegerilor prezidențiale

Igor Dodon și Maia Sandu ar ajunge în turul doi al alegerilor prezidențiale. Cel puțin asta arată datele unui sondaj realizat de companie iData. 

Potrivit rezultatelor, în primul tur, Igor Dodon ar acumula 19,4%, Maia Sandu 15,2 la sută, iar pe locul trei se clasează Renato Usatîi cu 4,2%. Mai mult, din numărul total de respondenți, 45% au declarat că nu știu pe cine vor vota sau nu vor vota vreun candidat. Sondaj / Sursa:iData

Astfel, în turul doi, potrivit acestor rezultate, ar accede primii doi, care din a doua încercare de vot, ar acumula: Igor Dodon – 40,5%, iar Maia Sandu – 34,3%.

În acest caz, dacă scoatem persoanele indecise, Igor Dodon ar câștiga alegerile cu 54,1%, iar Maia Sandu ar acumula 45,9 la sută din voturi. 

Sursa
unimedia.info
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker