EvenimenteOrhei

Tragedie la Orhei. O femeie și-a găsit soțul strangulat într-o anexă din gospodărie

Tragedie la Orhei. O femeie și-a găsit soțul strangulat într-o anexă din gospodărie

Un bărbat de 44 de ani și-a pus capăt zilelor. Potrivit unimedia.info, tragedia a avut loc în după-amiaza zilei de marți, 28 iulie 2020, în satul Ciocîlteni din raionul Orhei.

Poliția a fost alertată de soția acestuia marți, în jurul orei 19:00. Femeia le-a comunicat angajaților Inspectoratului de poliție Orhei că și-a găsit concubinul strangulat.

La fața locului polițiștii au stabilit că bărbatul de 44 de ani s-a sinucis prin strangulare într-o anexă din gospodăria familiei.

Femeia le-a spus oamenilor legii că înainte de tragedie nu au avut niciun conflict și nu cunoaște ce l-ar fi determinat pe bărbat să recurgă la astfel de gest.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker