Evenimente

O persoană şi-a pierdut viaţa, iar alta a fost salvată

În dimineaţa zilei de 16 mai pompierii din Orhei au fost informaţi că arde o casă de locuit în oraş. Potrivit unui comuncat al Direcţiei Situaţii Excepţionale Orhei, la faţa locului echipajul  în frunte cu şeful de gardă Veaceslav Pâcălău a constatat că flăcările cuprinseseră deja jumătate din interiorul imobilului şi 70 la sută din acoperişul casei.

În timpul localizării și stingerii incendiului în camera de locuit pompieri au descoperit corpul neînsuflețit cu semne de carbonizare al unei femei, a.n.1950, care locuia în această casă împreună cu concubinul său – ultimul a fost salvat.

Potrivit sursei citate, casa era abandonată, iar persoanele respective locuiau aici fără acordul stăpânilor.

Paguba materială și cauza incendiului se stabilesc.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker