Politic

Igor Dodon a avut o întrevedere cu liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski

Președintele țării Igor Dodon a avut o întrevedere cu liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, anunță serviciul de presă al Președinției.

Discuțiile au loc la Reședința de Stat de la Condrița, din preajma Chișinăului. Aceasta este a șaptea întrevedere de acest gen, de la începutul mandatului actualului șef de stat. 

Deocamdată nu s-au anunțat subiectele discutate. Anterior, Igor Dodon a spus că principala problemă ce urmează a fi abordată va fi amplasarea posturilor ilegale în zona de securitate de către administrația transnistreană.

Deocamdată nu s-au anunțat subiectele discutate. Anterior, Igor Dodon a spus că principala problemă ce urmează a fi abordată va fi amplasarea posturilor ilegale în zona de securitate de către administrația transnistreană.
Întrevedere la Condrița / Sursa:Facebook

Președinția anunță că după întrevederea tete-a-tete între Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon și liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselskii, a demarat ședința în format lărgit unde din partea Chișinăului participă:

Nicolae Posturusu, Secretar General al Aparatului Președintelui RM; Elena Gorelova, Consilier prezidențial în domeniul economic; Cristina Lesnic, Viceprim-ministru pentru Reintegrare; Octavian Armașu, Guvernator al Băncii Naționale a Moldovei; Vitalie Tarlev, Secretar de Stat, Ministerul Economiei și Infrastructurii; Nicolai Țveatcov, Consultant principal în aparatul Președintelui RM.

Sursa
unimedia.info
Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker