Consultări publiceE timpul sa fii activ

Ce denumiri propun rezinenii pentru 10 străzi noi?

Ce denumiri propun rezinenii pentru 10 străzi noi?

În oraşul  Rezina şi suburbii sunt multe denumiri de străzi absolut străine nu numai pentru localităţile respective, dar şi pentru Republica Moldova.

În oraşul  Rezina şi suburbii sunt multe denumiri de străzi absolut străine nu numai pentru localităţile respective, dar şi pentru Republica Moldova.
Foto simbol.

Acestea sunt: Cosmonauţilor, Boris Glavan, Ion Soltâs, Alexandr Matrosov, Mihail Lomonosov, Ivan Miciurin, Pavel Tcacenco, Crizantemelor, Centurii, Roma ş.a.  M.Lomonosov, I.Miciurin, A. Matrosov.

Toate aceste denumiri poate ar însemna ceva pentru Federaţia Rusă, dar nu şi pentru R. Moldova şi, mai ales, pentru comuna Rezina. Sună bizar şi denumiri de străzi de tipul Crizantemelor, Trandafirilor, unde nu vezi nici crizanteme, nici trandafiri.

Acum, Primăria a anunţat consultări publice privind selectarea denumirilor a zece străzi noi care se preconizează să fie trasate în conformitate cu Planul Urbanistic General de Dezvoltare al oraşului în cartierul  Rezina-Nord-Vest. Vedeţi în zilele ce urmează  ce denumiri propun orăşenii.

Totodată, Primăria şi redacţia săptămânalului CUVÂNTUL aşteaptă noi propuneri, opinii la această temă, care pot fi expediate pe adresele: primaria-rezina@mail.rucuvintul@gmail.com

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker