Util

Proiectul Voices își mărește echipa la 200 de voci din toată țara

Proiectul Voices își mărește echipa la 200 de voci din toată țara

Moldovan National Youth Orchestra lansează cel mai ambițios proiect de incluziune socială prin muzică din Moldova. Din data de 30 iulie ia start concursul național Voices, în cadrul căruia vor fi parcurși peste 8000 kilometri pentru a întâlni zeci de copii cu vârstele între 10 și 16 ani, dintre care vor fi selectați 101. 

Proiectul Voices își mărește echipa la 200 de voci din toată țara

Acești tineri vor susține 5 concerte alături de Moldovan National Youth Orchestra în perioada 2020-2021, urmând ca familia Voices să enumere peste 200 de beneficiari. 

Copiii din toată țara, pasionați de muzică, sunt încurajați să participe la selecție. 

Echipa Voices va ajunge în 19 locații, acoperind toate raioanele din Moldova, în perioada 30 iulie – 15 august. Potrivit comunicatuluui mediatizat de organizatori, în raioanele Rezina şi Şoldăneşti audierile concursanţilor vor avea loc în ziua de 2 august, iar în raioanele Telenești și Orhei – pe 11 august c.

Cei 101 copii selectați vor beneficia de un campus complex în luna noiembrie, fiind ghidați de cei mai buni experți pentru a-și dezvolta abilitățile alături de Moldovan National Youth Orchestra, într-o atmosferă incluzivă, care reflectă diversitatea etnică și socială a țării. 

Lansat pentru al 3-lea an consecutiv, proiectul de incluziune socială Voices a avut loc pentru prima dată în 2018. În cadrul primei ediții, au fost selectați 20 de tineri, iar la ediția din 2019 au fost aleși 130 de candidați ce reprezintă diversitatea etnică și socială a Moldovei. Activitatea și noutățile din cadrul proiectului pot fi urmărite atât pe pagina de Facebook Voices Moldova, cât și pe pagina Moldovan National Youth Orchestra.

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker