Politic

Maia Sandu este convinsă că alegerile din toamnă ar putea fi fraudate

Lidera PAS, Maia Sandu este convinsă că alegerile din toamnă ar putea fi fraudate și că acestea nu vor fi libere și corecte.

Nu vom avea alegeri libere și corecte. Chicu e pus acolo pentru a-i organiza lui Igor Dodon campanie așa cum îi place. Știm că au metode prin care să fraudeze și o să încerce să facă asta.

Numai că e periculos pentru Igor Dodon. Asta-i spun. Să nu creadă că este în situația lui Plahotniuc. Oamenii acum sunt eliberați de această frică, iar încercările lui Igor Dodon de a frauda alegerile se vor termina prost pentru el. Vom ieși, inclusiv, la proteste.

Îl vom scoate de acolo așa cum merită. Vedem că îi este frică. Este fricos și înțelege că aceste proteste sunt periculoase pentru el”, a spus Maia Sandu.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker