Politic

Chicu, după ce Maia Sandu l-a acționat în judecată: Aici este vorba de un politician care încearcă disperat să-și lustruiască imaginea

Chicu după ce Maia Sandu l-a acționat în judecată: Aici este vorba de un politician care încearcă disperat să-și lustruiască imaginea

În cadrul unei emisiuni realizate de Agora șeful Executivului a calificat decizia Maiei Sandu de a-l ataca în instanță pentru calomnie drept „o acțiune disperată de PR politic”.

Ion Chicu consideră că Guvernul Maiei Sandu se face responsabil de reeșalonarea datoriei în sumă de 118 milioane de lei a companiei concesionarea a Aeroportului Internațional Chișinău, chiar dacă în vara anului 2019 decizia a fost aprobată de Octavian Nicolaescu, fostul director al Autorității Aeronautice Civile.

Trebuie să văd dispozitivul de învinuire. Reeșalonarea datoriei Avia Invest, care și așa percepe o taxă de 9 euro de la pasageri, a acumulat 118 milioane de lei datorie la stat. Da, până la Guvernul Maiei Sandu. La 5 iulie 2019, deja la 3 săptămâni de când Guvernul Sandu a ajuns în birouri, o instituție care se subordonează Guvernului încheie acest acord de reeșalonare. Eu admit că doamna Sandu nu știa de acest acord, dar oare cine poartă răspunderea pentru activitățile instituțiilor? Eu consider că din momentul când se depune jurământul, răspunzi de tot”, a declarat premierul în cadrul unei emisiuni realizate de Agora.

Întrebat dacă se va prezenta în instanță pe 22 octombrie, premierul a răspuns sarcastic, menționând că „o să vedem ce program voi avea”.

Eu cred că este o acțiune disperată de PR politic. Eu pot să-mi cer scuze de la doamne cu ocazii și fără ocazii, dar aici este vorba de un politician care încearcă disperat să-și lustruiască imaginea”, a comentat șeful Executivului.

Sursa
zdg.md
Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close