Politic

Chicu, după ce Maia Sandu l-a acționat în judecată: Aici este vorba de un politician care încearcă disperat să-și lustruiască imaginea

Chicu după ce Maia Sandu l-a acționat în judecată: Aici este vorba de un politician care încearcă disperat să-și lustruiască imaginea

În cadrul unei emisiuni realizate de Agora șeful Executivului a calificat decizia Maiei Sandu de a-l ataca în instanță pentru calomnie drept „o acțiune disperată de PR politic”.

Ion Chicu consideră că Guvernul Maiei Sandu se face responsabil de reeșalonarea datoriei în sumă de 118 milioane de lei a companiei concesionarea a Aeroportului Internațional Chișinău, chiar dacă în vara anului 2019 decizia a fost aprobată de Octavian Nicolaescu, fostul director al Autorității Aeronautice Civile.

Trebuie să văd dispozitivul de învinuire. Reeșalonarea datoriei Avia Invest, care și așa percepe o taxă de 9 euro de la pasageri, a acumulat 118 milioane de lei datorie la stat. Da, până la Guvernul Maiei Sandu. La 5 iulie 2019, deja la 3 săptămâni de când Guvernul Sandu a ajuns în birouri, o instituție care se subordonează Guvernului încheie acest acord de reeșalonare. Eu admit că doamna Sandu nu știa de acest acord, dar oare cine poartă răspunderea pentru activitățile instituțiilor? Eu consider că din momentul când se depune jurământul, răspunzi de tot”, a declarat premierul în cadrul unei emisiuni realizate de Agora.

Întrebat dacă se va prezenta în instanță pe 22 octombrie, premierul a răspuns sarcastic, menționând că „o să vedem ce program voi avea”.

Eu cred că este o acțiune disperată de PR politic. Eu pot să-mi cer scuze de la doamne cu ocazii și fără ocazii, dar aici este vorba de un politician care încearcă disperat să-și lustruiască imaginea”, a comentat șeful Executivului.

Sursa
zdg.md
Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker