Politic

Ruxanda Glavan despre Chicu: Profită de orice microfon liber ca să îndruge minciuni și insulte

Fosta ministră a Sănătății, Ruxanda Glavan a decis să-i acționeze în judecată pe deputații PSRM, Vladimir Odnostalco și Bogdan Țîrdea.

Asta după ce a fost învinuită de posibile scheme ce țin de privatizarea depozitului farmaceutic „Sanfarm-Prim”. Printre cei enunțați se numără și premierul Ion Chicu. Glavan neagă cele invocate de deputați și spune că securitatea farmaceutică a fost unul dintre obiectivele de bază pe timpul când a fost șefă a Ministerului Sănătății.

Odnostalco a găsit de cuviință să iasă săptămâna trecută și să îndruge fantasmagorii la adresa mea.  Cică eu aș fi urmărit prin tot ceea ce am făcut, nu transformarea societății pe acțiuni în una a statului, dar privatizarea ei. Un om sănătos la cap n-ar găsi nici un element de logică între acțiunile întreprinse de mine atunci și ceea ce i se pune acestui cetățean pe masă ca să citească de la tribuna Parlamentului”, spune Glavan într-o conferință de presă.

Dovadă este faptul că atacurile în privința mea cu calomnii au apărut imediat ce am propus ca prin lege să fie interzisă privatizarea „Sanfarm-Prim”, ceea ce o calific ca demonstrare clară că intenția Guvernului a fost doar o cedare de moment și că vor încerca să revină la privatizare”, adaugă deputata.

Mai mult, și premierul Ion Chicu a ajuns în vizorul fostei ministre: „După ziua de luni am mai inclus un protagonist în acțiunile de judecată pe care le voi intenta – prim-ministrul Ion Chicu. Toți au văzut prestația sa de luni în Parlament. Profită de orice microfon liber ca să îndruge minciuni și insulte, inclusiv la adresa mea”, spune Ruxanda Glavan.

Sursa
agora.md
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker