Advertoriale

Garrett’s Detailing – Oferă-i o nouă viață automobilului tău!

Garrett’s Detailing – Oferă-i o nouă viață automobilului tău!

Nu contează ce automobil ai, contează cât de drag îți este.  Aceasta este deviza băieților de la Garrett’s Detailing, care sunt gata să-ți transforme mașina într-o adevărată bijuterie!

📌Nu conteaza conteaza ce automobil ai !📌Conteaza cât de drag îți este !➡️Îți dorești sa strălucești și Tu cu automobilul pe străzile orașului ?✔️Completează formularul pe site-ul nostru🌐www.garrettsdetailing.mdSau apelati la 📲078463061✅Fii sigur ca echipa Garrett’s te ajuta indiferent de starea căluțului Tău 📌Fii și Tu unul din cei ce aleg Garrett’s ❗️#garrettsdetailing #detailingtotal #ceramiccoat #restaurareauto #localsmd #detailing

Опубликовано Garrett’s Detailing Среда, 15 июля 2020 г.

Echipa CUVÂNTUL a decis să testeze personal serviciile oferite de companie, și într-adevăr,  am rămas plăcut surpinși de atitudinea și profesionalismul echipei. Aceasta a dat dovadă de respect, responsabilitate, eficiență, punctualitate și CALITATE!  Am primit automobilul exact la timpul promis, fără nici o ezitare! 

Folosirea propriului automobil zilnic, în condiții de oraș și nu numai, implică deseori momente neplăcute precum: zgârieturi, pierderea luciului mașinii, murdărie în habitaclu etc. 

 Echipa Garrett’s Detailing îți vine în ajutor cu o gamă largă de servicii și soluții, iar prețurile vă vor surprinde plăcut! 

Iar pentru a vă convinge total, împreună cu Echipa Garrett’s vă oferim o reducere de 10% cu Promo-Codul CUVÂNTUL!

Serviciile prestate de companie sunt: Lustruirea caroseriei , Curățarea chimică a salonului, Curățarea chimică departamentului motor, Vopsirea caroseriei, Restaurarea pielii , Protejarea caroseriei cu peliculă bronată sau decorativă, Restaurarea jantelor, Izolarea fonică a interiorului, Restaurarea salonului, Protejarea caroseriei cu ceramică, Restaurarea farurilor, Retapitarea salonului.

Fiecare client ce se deservește la Garrett’s Detailing beneficiază de reduceri și sfaturi utile. Nu rata șansa să devii parte din familia lor!

Adresa de contact: Chișinău, Botanica, Str. Burebista 3.

Facebook / Instagram , www.garrettsdetailing.md

Fiecare client ce se deservește la Garrett’s Detailing beneficiază de reduceri și sfaturi utile. Nu rata șansa să devii parte din familia lor!

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker