OrheiSocial

Muniţie de război neexplodată, depistată în pădurea de la Podgoreni, Orhei

Muniţie de război neexplodată, depistată în pădurea de la Podgoreni, Orhei.

Luni seara, în pădurea din satul Podgoreni, Orhei a fost depistat un obiect ce se aseamănă cu o muniţie de pe timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.

Potrivit radioorhei.info, descoperirea periculoasă a fost făcută de către un localnic, care a anunţat Inspectoratul de Poliţie Orhei. Până în această dimineaţă, poliţiştii asigură paza obiectului, iar geniştii Armatei Naţionale urmează să ridice şi să nimicească muniţia.

Potrivit şefului interimar SP al Direcţiei Situaţii Excepţionale (DSE) Orhei, în anul curent, 2020, acesta este deja al 7-lea caz de depistare a munițiilor neexplodate pe teritoriul raionului Orhei.

În acest context, DSE atenționează populația ca, în cazul descoperirii unor obiecte metalice necunoscute ce se aseamănă cu muniţiile, să dea dovadă de prudență, să nu le atingă şi să anunţe imediat serviciile de urgență, prin intermediul numărului 112.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker