Politic

Năstase, despre moțiunea de cenzură: Noi chiar ne-am dorit că acest Guvern catastrofă să cadă

Năstase, despre moțiunea de cenzură: Noi chiar ne-am dorit că acest Guvern catastrofă să cadă.

Liderul formațiunii afirmă că „s-a pierdut foarte mult timp pentru discuții, în loc și să ne concentrăm pe solidaritate și acțiune”

Președintele Platformei Da a menționat că moțiunea de cezură a avut drept scop să scoată la suprafață problemele pe care actuala guvernare nu le poate soluționa.

„Platforma Demnitate și Adevăr a făcut exact ceea ce trebuia să facă în calitatea sa de opoziție parlamentară, în calitate de deputați trimiși acolo de către oameni ca să facă dreptate, ca să facă oamenilor o viață mai bună, să se bată cu nedreptățile, să se bată cu inegalitățile, mai ales cu cele săvârșite de guvernare. Asta a făcut Platforma Demnitate și Adevăr. Din păcate, această moțiune de cenzură a fost discutată foarte mult în societatea noastră. S-au dat cu părerea și cine poate, și cine nu poate și cine trebuie, și cine nu trebuie, toată lumea. Dar așa este într-o societate democratică”.

„Sunt lider al unui partid de opoziție, al unui partid care pe parcursul a cinci ani de zile muncește, luptă și nu luptă doar pentru sine, pentru partid și luptă întâi de toate pentru o parte din cetățenii Republicii Moldova. Am venit cu această moțiune de cenzură nu pentru a face figurație, noi chiar ne-am dorit că acest Guvern catastrofă să cadă, acest Guvern incapabil să rezolve problemele oamenilor, incapabil să depășească această pandemie, această criză economică, să plece, iar în locul lui să vină un guvern responsabil, un guvern asumat de Platforma Demnitate și Adevăr din care să nu lipsească profesioniști, oameni integri oamenii,  capabil să livrez niște rezultate”, a spus Andrei Năstase.

Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close