Politic

Năstase, despre moțiunea de cenzură: Noi chiar ne-am dorit că acest Guvern catastrofă să cadă

Năstase, despre moțiunea de cenzură: Noi chiar ne-am dorit că acest Guvern catastrofă să cadă.

Liderul formațiunii afirmă că „s-a pierdut foarte mult timp pentru discuții, în loc și să ne concentrăm pe solidaritate și acțiune”

Președintele Platformei Da a menționat că moțiunea de cezură a avut drept scop să scoată la suprafață problemele pe care actuala guvernare nu le poate soluționa.

„Platforma Demnitate și Adevăr a făcut exact ceea ce trebuia să facă în calitatea sa de opoziție parlamentară, în calitate de deputați trimiși acolo de către oameni ca să facă dreptate, ca să facă oamenilor o viață mai bună, să se bată cu nedreptățile, să se bată cu inegalitățile, mai ales cu cele săvârșite de guvernare. Asta a făcut Platforma Demnitate și Adevăr. Din păcate, această moțiune de cenzură a fost discutată foarte mult în societatea noastră. S-au dat cu părerea și cine poate, și cine nu poate și cine trebuie, și cine nu trebuie, toată lumea. Dar așa este într-o societate democratică”.

„Sunt lider al unui partid de opoziție, al unui partid care pe parcursul a cinci ani de zile muncește, luptă și nu luptă doar pentru sine, pentru partid și luptă întâi de toate pentru o parte din cetățenii Republicii Moldova. Am venit cu această moțiune de cenzură nu pentru a face figurație, noi chiar ne-am dorit că acest Guvern catastrofă să cadă, acest Guvern incapabil să rezolve problemele oamenilor, incapabil să depășească această pandemie, această criză economică, să plece, iar în locul lui să vină un guvern responsabil, un guvern asumat de Platforma Demnitate și Adevăr din care să nu lipsească profesioniști, oameni integri oamenii,  capabil să livrez niște rezultate”, a spus Andrei Năstase.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker