Economie

Câţi bani a obţinut preşedintele Iohannis de la Bruxelles pentru România

Câţi bani a obţinut preşedintele Iohannis de la Bruxelles pentru România.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, marţi dimineaţă, că România a obţinut aproape 80 de miliarde de euro, bani europeni, după patru zile de negocieri dure la Bruxelles.

Este vorba de un acord care s-a încheiat extrem de bine pentru ţara noastă, astfel că am obţinut suma de 79,9 miliarde euro, a spus preşedintele Iohannis, la finalul summitului UE de la Bruxelles.

Banii aceştia, după cum a anunţat preşedintele, vor merge către infrastructură, unităţi medicale şi, o bună parte, va fi distribuită în sectorul economic, pentru redresarea situaţiei după criza din sănătate. 

Sursa
newsalert.ro
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker