Politic

Dodon: Moțiunea a căzut pentru că a fost o improvizație politică și s-a bazat exclusiv pe scenariul oligarhic de a mai smulge niște deputați din rândul majorității

„Prin moțiunea de cenzură de azi opoziția a demonstrat cât de bine i se potrivește numele de Alianța Haosului”, cel puțin asta spune președintele Igor Dodon, după ce moțiunea de cenzură a picat în Parlament. 

Dodon mai spune că cele patru partide „care o compun – PAS, PPDA, Partidul pro Plahotniuc și Partidul Șor – au încercat să își mascheze eșecul și umilința zilei de azi prin justificări inventate, prin provocări degradante pentru forul legislativ și prin discursuri populiste. 

Societatea a avut ocazia să vadă ce se ascunde în spatele acestor personaje politice, să vadă că sunt în stare să provoace doar scandal, haos și instabilitate. Moțiunea a căzut pentru că, de la bun început a fost o acțiune fără conținut, o improvizație politică și s-a bazat exclusiv pe scenariul oligarhic de a mai smulge niște deputați din rândul majorității”, a precizat președintele într-o postare pe pagina sa de Facebook. 

Șeful statului mai punctează că astăzi, oligarhii au primit lecția cuvenită, că banii nu pot cumpăra chiar totul și chiar pe toți. 

„Sper că Maia Sandu și Andrei Năstase au înțeles și ei din această experiență umilitoare că nu a meritat să-și pună semnăturile la un loc cu grupările mafiote reprezentate de Pro Moldova și Partidul Șor, la un loc cu hoții miliardului, nu a meritat să-și păteze numele căzând în capcana acestora. 

Cred că acum e important să învățăm cu toții din ceea ce s-a întâmplat, atât cei din opoziție, cât și cei de la guvernare, să lăsăm în urmă aceste evenimente penibile și să vedem ce se poate face bun pentru oameni mai departe. 

Sursa
unimedia.info
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker