Advertoriale

Proiectul Voices își mărește echipa la 200 de voci din toată țara

Proiectul Voices își mărește echipa la 200 de voci din toată țara.

Moldovan National Youth Orchestra lansează cel mai ambițios proiect de incluziune socială prin muzică din Moldova.

Din data de 30 iulie ia start concursul național Voices, în cadrul căruia vor fi parcurși peste 8000 kilometri pentru a întâlni zeci de copii cu vârstele între 10 și 16 ani, dintre care vor fi selectați 101. Acești tineri vor susține 5 concerte alături de Moldovan National Youth Orchestra în perioada 2020-2021, urmând ca familia Voices să enumere peste 200 de beneficiari. 

Copiii din toată țara, pasionați de muzică, sunt încurajați să participe la selecție. 

Echipa Voices va ajunge în 19 locații, acoperind toate raioanele din Moldova, inclusiv Găgăuzia, în perioada 30 iulie – 15 august . Pentru raioanele din stânga Nistrului vor fi organizate audieri în toamna acestui an.

Startul proiectului va fi dat în data de 30 iulie pentru candidații raioanelor Călărași și Ungheni, iar următoarele audieri vor avea loc după cum urmează: 

pe 31 iulie pentru candidații raioanelor Nisporeni și Strășeni; 1 august – Cimișlia și Leova; 2 august – Rezina și Șoldănești; 3 august – Ștefan Vodă și Căușeni; 4 august – Briceni și Ocnița; 5 august – Criuleni și Dubăsari; 6 august – Cantemir și Cahul; 7 august – UTA Găgăuzia și Taraclia; 8 august – Sîngerei și Bălți; 9 august – Ialoveni și Anenii Noi; 10 august – Glodeni și Fălești; 11 august Telenești și Orhei; 12 august – Florești și Soroca; 13 august – Rîșcani și Drochia; 14 august – Dondușeni și Edineț, iar pe 15 august vor fi organizate audieri pentru candidații din municipiul Chișinău. 

Echipa Voices va respecta în cadrul procesului de selecție toate regulile de siguranță recomandate de OMS în contextul COVID-19.

Cei 101 copii selectați vor beneficia de un campus complex în luna noiembrie, fiind ghidați de cei mai buni experți pentru a-și dezvolta abilitățile alături de Moldovan National Youth Orchestra, într-o atmosferă incluzivă, care reflectă diversitatea etnică și socială a țării. 

Lansat pentru al 3-lea an consecutiv, proiectul de incluziune socială Voices a avut loc pentru prima dată în 2018. În cadrul primei ediții, au fost selectați 20 de tineri, iar la ediția din 2019 au fost aleși 130 de candidați ce reprezintă diversitatea etnică și socială a Moldovei. Activitatea și noutățile din cadrul proiectului pot fi urmărite atât pe pagina de Facebook Voices Moldova, cât și pe pagina Moldovan National Youth Orchestra.

Parteneri generali: UNICEF Moldova; Suedia, Fundația Est-Europeană; Agenţia Elveţiană pentru Dezvoltare şi Cooperare; Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, Kaufland Moldova.

Parteneri: Premier Energy Moldova, Ambasada SUA în Moldova, Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu”, Centrul de Tineret, Vasconi.

Parteneri Media: GMG Production, Russkoe Radio, Muz FM, Diez.

Link pagina MNYO                                                   

Pagina de Facebook Voices Moldova        

Contul de Instagram Voices Moldova

Parteneri: Premier Energy Moldova, Ambasada SUA în Moldova, Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu”, Centrul de Tineret, Vasconi.
Parteneri: Premier Energy Moldova, Ambasada SUA în Moldova, Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu”, Centrul de Tineret, Vasconi.
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker