Advertoriale

Dăruiește emoții, dăruiește un abonament la CUVÂNTUL

Ce poţi să le dăruieşti buneilor sau părinţilor tăi în vârstă, care locuiesc în raioanele Orhei, Rezina, Şoldăneşti sau Teleneşti de 16 lei?

Desigur, un abonament la CUVÂNTUL!

Dăruiește emoții, dăruiește un abonament la CUVÂNTUL

În tinereţile lor ei abonau 3-4 ediţii periodice şi sunt tare dornici să citească un ziar, mai ales dacă acesta le aduce veşti care-i interesează sau îi privesc nemijlocit.

CUVÂNTUL nu e doar o bucată de hârtie – e informaţie nepărtinitoare, utilă şi interesantă, emoţii, teme de discuţii, e fericire!  

Pentru un abonament la CUVÂNTUL o redacţie întreagă va munci o lună pentru cei dragi ţie, ca în fiecare vineri poştaşul să le aducă acasă 12 pagini de ştiri proaspete, articole interesante, publicitate utilă.   

Abonamentele pot fi perfectate pentru persoanele domiciliate în raioanele Orhei, Rezina, Şoldăneşti şi Teleneşti la preţul de 16 lei pentru 1 lună. 
Informaţii la tel.: 0254-2-15-83/ cuvintul@gmail.com

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker