OrheiSocial

Un preot a scandalizat lumea, în timpul unei înmormântări în satul Piatra, raionul Orhei

Un preot a scandalizat lumea, în timpul unei înmormântări în satul Piatra, raionul Orhei.

Reprezentantul bisericii i-a înjurat pe enoriași în cimitir, iar toată scena a fost filmată și plasată pe rețelele de socializare. Episcopul de Orhei a văzut imaginile și spune că ştie despre „ieşirile inadecvate ale acestui om”.

Comportamentul preotului din satul Piatra a fost reclamat de către fiica celui înmormântat.

Slujitorul bisericii a fost rugat să se oprească, dar el nu a reacționat. Rudele răposatului i-au reproşat preotului că degeaba a primit 1000 de lei pentru slujba de la mormânt.

Totul a degenerat apoi într-o ceartă, preotul şi rudele răposatului acuzându-se reciproc. Fiica decedatului a decis să facă o plângere pentru ca preotul să fie pedepsit.

Nora răposatului spune că popa nu a avut niciun motiv să vorbească în așa hal cu lumea.

Potrivit Preasfințitului Siluan, episcop de Orhei, acum câțiva ani preotul din satul Piatra risca să fie eliberat de la Parohie, tot în urma unor încălcări similare.

Protoiereul Vadim Cheibaș, din blagocinia căruia face parte preotul din satul Piatra, nu ne-a răspuns la telefon pentru o reacție. 

Sursa
jurnaltv.md
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker