Social

Țuțu locuiește în imobilul pus sub sechestru, ba chiar și face reparație

Constantin Țuțu locuiește în imobilul pus sub sechestru, ba chiar și face reparație.

Casa cu suprafața de peste 300 de metri pătrați din strada Grenoble din Chișinău a fostului deputat democrat Constantin Țuțu se află, de aproape 10 luni, sub sechestru.

Fostul democrat locuiește în imobil și chiar continuă să efectueze lucrări de reparație și amenajare, scrie anticoruptie.md.

Un muncitor a fost surprins recent în timp ce ieșea din casa lui Țuțu, având asupra sa mai multe instrumente. Bărbatul a fost condus la ieșire de către fostul deputat.

Sechestrul asupra imobilului lui Țuțu a fost aplicat la 24 octombrie 2019 de către magistrata Elena Costiuc, la solicitarea procurorului anticorupție Grigore Niculiță.

Constantin Țuțu este învinuit pentru că ar fi pretins și luat 20 de mii de euro de la apropiații unui bărbat care se afla în arest, în toamna anului 2017.

Țuțu ar fi promis că ar avea influență asupra procurorilor, astfel încât aceștia să nu prelungească termenul arestului preventiv în privința bărbatului.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker